Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Tudnivalók  ~  Csoportleírások

Nathalia Reagan
Elküldve: 2007.5.1. 15:25 Hozzászólás az előzmény idézésével
Alfanőstény Alfanőstény
Csatlakozott: 2007.04.30. Hétfő 12:41 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Danse Macabre Night Club
WEREWOLF:


A régi történet, új szereplőkkel, s új mesélővel. Nathalia Reagan vagyok, Dracen város falkájának Alfanősténye. Lehet, hogy már találkoztunk, de ha még nem, akkor engedd meg, hogy körülírjam neked ezt a helyet.

Érzed az erdő tömény illatát? Hallod az avar zörgését? Jó lenne közelebbről is ismerni, nemde? Amikor csak lehunyod a szemed, s máris elfog az érzés, hogy minden fát, bokrot, állatot egytől-egyig ismersz. Eggyé válsz velük, mondhatni, te magad vagy az erdő, s meghemperegsz a családod erőt adó energiáiban. Hívogató…

Hogy őszinte legyek, sajnállak. Sajnállak, s rajtad kívül sajnálok mindenkit, akinek nem lehet része ebben a csodában. Azért vagyok most itt, hogy meggyőzzelek arról, hogy igenis érdemes közénk tartozni.
Nem adhatok szimpla kóstolót létemből, hiszen nem vagyok holmi vérszívó vámpír, aki az agyafúrt mentális trükkjeivel képes ködöt borítani elmédre, s saját akarata szerint befolyásolni az érzéseidet, hogy már ne lehessen egy önálló gondolatod sem. Én jobb esetben csak a szavaim erejével hathatok rád, lenyűgözhetlek mindazzal, amit kaphatsz tőlem. A rosszabbik esetben erőszakkal tehetlek azzá, ami vagyok. Megtehetném, hiszen nekünk, vérfarkasoknak egy halandó elejtése olyan, mint neked széttépni egy papírrepülőt. De hiszem, hogy csak akkor fogod tudni erős láncszemét alkotni a csapatnak, ha saját akaratodból, önszántadból lépsz közénk. De azért egyet véss jól az emlékezetedbe! A halandók ismerik létezésünket, de mindenkinek jobb, ha inkognitóban marad. Ezért nem fedhetjük fel kilétünket, s nem bízhatunk meg senkiben igazán, aki nem tagja a Falkának.

Nézz fel az égre! Mondd meg nekem őszintén, szerinted, van olyan teremtmény ezen a bolygón, aki életében legalább egyszer nem nézett fel a Holdra, s nem merengett el léte jelentőségén? Amikor erre az égitestre tekintünk, életünk rejtélyei hirtelen elárasztják gondolatainkat kérdésekkel, s keressük a helyünket a világban… Aztán többen, mint például mi, vérfarkasok, megtaláljuk a helyünket, éppen a Holdnak köszönhetően. Ugyanis, gondolom, neked sem újdonság, hogy mikor a Hold újra egész arcát mutatja meg nekünk, mi is kifordulunk önmagunkból. Felvesszük énünk sötétebbik felének alakját, s farkasként rohanunk préda után átváltozásunk éjszakáján. Ilyenkor érzékeink sokszorosára javulnak, s megadatik az az élmény is, melyről monológom elején beszéltem. Hegyes karmok, villanó fogak, vastag bunda… De emberi alakunkban, a hétköznapi életben is megmutatkoznak sajátosságaink. Köztudott, hogy az alakváltók körében minket illet a legnagyobb tisztelet hatalmas erőnk és összetartásunk végett. Emberként is jóval erősebbek vagyunk, mint a halandó társaink, reflexeink, gyorsaságunk, reakcióidőnk rövidsége csodának minősül. Regenerálódásunk páratlan. A kisebb sebek, vágások pillanatok alatt behegednek, a nagyobb, brutálisabb sérülések pedig azonnal eltűnnek, ha képesek vagyunk átalakulni farkassá. Egyetlen gyengeségünk az ezüst. Ez talán kétszer lassabban gyógyul, mint a halandók sebei, s könnyedén bele is hallhatunk. Sokan közülünk szeretik a fájdalmat, kihívásnak érzik átlépni a halandó test korlátait… De erről majd máskor mesélek, persze, csak ha érdekel.

Még valami, amit fontos tudnod. Mi is, akár az igazi farkasok, falkában élünk. Hordában, klánban, ahogy tetszik. Ebben a szigorúan zárt közösségben nagyon stabil alapokra helyezett hierarchikus rendszer működik, ami azt jelenti, hogy mindenkinek egyéni posztja van, attól függően, hogy domináns vagy alárendelt az egyén. A dominánsok életük során nagyon sokat küzdenek egymással, mert ez az egyetlen esélyük, hogy a társadalmi ranglétrán feljebb kerüljenek. A legfelsőbb domináns az Alfa, aki a falka élén áll, s az ő párja, aki szintén mindenki felett áll, s az ő szavát csak is az Alfahím szava bírálhatja felül. A feltétlen engedelmesség mindenki kötelessége a feljebbvalójával szemben. Mindennemű engedetlenségért, kihágásért szigorú büntetést mér az Alfa, hogy legközelebb hasonló eset ne fordulhasson elő.

De hogy jót is említsek, a falka az egyetlen olyan közösség a világon, ami sohasem hagy magára: az Alfák minden egyedért személyes felelősséget vállalnak, s egy domináns mindig feltétel nélkül megvéd egy nála gyengébbet. Akár az életünk árán is, de mindig megvédelmezzük azt, aki közülünk való. Ez a törvény. Ez tart össze minket. És a szeretet.

Nos, mit gondolsz? Páratlan lehetőséget kínálok neked. Ahogy végignézek rajtad, s belenézek a szemedbe, látom azt a lángot, amire egy leendő vérfarkasnak szüksége van. Közénk valóvá teszlek, itt és most, csak egy szavadba kerül.

By Nathalia Reagan

WERELEOPARD:

Leopárdnak lenni jó dolog. Erős, gyors, félelmetes vadász válhat belőled. Ez egy ajándék, amit csak az arra érdemesek kaphatnak meg. De el lehet gondolkozni azon, hogy pontosan mi ez. Áldás, vagy átok. Áldás azért, mert gyorsan gyógyulsz, és "halhatatlan" vagy. De egyben átok is, a tested komoly változásokon megy keresztül, ami cseppet sem kellemes, de az eredmény tökéletes.

Mint mindenhol a klánon belül is fontos az összetartás, hiszen ez a túlélés alapja. Itt a kötödés sokkal nagyobb szerepet játszik. Egyetlen érintés vagy pillantás, egy egész lelkivilágot erősíthet meg, vagy törhet össze. Mégis a klán összetartása annyira erős, hogy akár saját életük árán is megvédik egymást.

Mikor megkapod az ajándékot, egy teljesen más világ nyílik meg előtted, amit csak álmaidban láttál. Az erő és gyorsaság emberfelettivé is tehet, de ne bízd el magad, hiszen olyan hogy halhatatlan nincs. Mindenkit le lehet győzni, ezért kerüld az ezüstöt, mint macska a vizet. Ha mégis megtalálna, akkor imádkozz, hogy hamar rád találjanak a klán tagjai.

Két életed lesz, te és a benned lakozó nagymacska, ami teliholdkor átveszi az irányítást. Vonz a holdfény, ez ellen nem nagyon tehetsz semmit. Ha mégis meg tanulod kezelni a fenevadat, akkor gratulálok, tökéletes vadász lettél. Éld a normál életed, ahogy eddig, ha még megtalálod azt.

By Dave Jonson

CHOSENS(Kiválasztottak):

Jó, hogy erre jársz, Testvérem. Gyere, ülj le ide a tűz köré, bátran. Van itt hely számodra is, csak szólj. Húzódj közelebb, hiszen most néhány mesés tényt kell megosztanom Veled, hiszen ezért vagy most itt.

Mi vagyunk a Kiválasztottak, de hiszen ezt már tudod, mert ezért jöttél. Csoportunk neve Fonte, mely annyit tesz: forrás. Igen, Testvérem, mi vagyunk az a kiapadhatatlan forrás, mely táplálja a Föld azon dolgait, amelyeket egyszerű halandó meg sem érthet. Figyelj jól, mert a dolog korántsem olyan egyszerű.
Halandók vagyunk, hiszen láthatod. Nem, nem rejtegetek a lelkem mélyén semmit. Csak az Erőt, amellyel talán te is rendelkezel. Közösségünk tagjai mind-mind valamely Isteni képességgel vannak megáldva, s a Mi feladatunk az, hogy ezeket a képességeket felszínre hozzuk és a lehető legtöbbet hozzunk ki mindenkiből. Sosem lehet tudni, hogy melyikünkben mi lakozik. Az Erő, a Képesség egészen addig szunnyad, amíg egy bizonyos élethelyzet ébredésre nem készteti. Számodra, lehet, hogy most jött el az ébredés pillanata. Még én sem tudom pontosan, mi lakozhat benned. Ahhoz kicsit többet kellene együtt lennünk, amire remélhetőleg sor kerül majd.
Tekints csak körbe… Látod ott azokat az embereket? Mind más és más. Vannak közöttünk olyanok, akik a túlvilági Erőket birtokolják, ők a Nekromantáink. Aztán, ott a fánál: igazi Wiccák. Gondoltad volna? Varázslók, látók s minden, amit elképzelni sem tudnál.
Itt élünk, távol a várostól, hogy minél jobban mentesülhessünk a civilizáció szennyétől, amely csak blokkolja a képességek fejlesztését. Ez persze csak időleges. Nem kell itt élned, de ha nincs máshol álomra hajtanod a fejed, a Fonte menedéket nyújt.
Azt kérded, miért jó ez nekünk? Hogy mire használjuk az erőinket? Próbálunk segíteni azokon, akiken csak tudunk. Mindez persze a háttérben történik, hiszen nem tudhatnak rólunk. A gyarló ember képes lenne pénzért árulni azt, ami nekünk életfeladatunk. Így hát, itt tanulunk, fejlesztjük a képességeinket. Szeretetben, békében. Nincsenek belviszályok, mindenki tisztában van a saját jog- és feladatkörével.

Teringettét, a tűz lassan kialszik! Azt hiszem, elindulok és gyűjtök némi tüzelőt. Addig is, nézz magadba, Testvérem. Ott lakozik benned az Erő, rendelkezel vele, csak még nem tudod, hogy pontosan mi az és hogyan kell használnod. Engedd, hogy a mélyére lássak…

By Bernardo Sacchi

Fontos kiegészítés:

Választható képességek:
- Nekromanta (halottkeltő)
- Wicca
- Jövőbe látó
- Gyógyító
- Víz ura
- Levegő ura
- Tűz ura
- Föld ura
- Mágus/Varázsló
- Az Erdő Fia

/Kérem a privát üzenetbeli jelentkezéshez mellékelni, hogy a Mesterre bízza-e a képesség kiválasztását, vagy kérnék az itt felsoroltak közül egy konkrét képességet meghatározni!/
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.